Music box volume I.

2011.03.22. 21:44

 Sok olyan zene van, ami illik a fantasy-ra. Ezek közül nem mindegyik kerül fantasy filmhez és van olyan, ami ugyan fantasy filmhez kerül de nem illik hozzá. Így este gondoltam megmutatok nektek néhányat nektek.Kezdem a Blind Guardian Bard's Song-jával. Szerintem hatalmas, amikor…

Aragorn: Basszameg, mikor kikeltem az ágyból ráléptem a kedvenc kardomra és az darabokra tört...azon gondolkodom össze kéne ragasztani...lolElrond: A legjobb kovácsaink 4 álló nap dolgoztak azon a kardon éjt nappallá téve. Szó szerint felbecsülhetetlen az értéke... Az istenekre…

Nemrég találtam ezt a srácot Deviant-on. Nagyon jók a képei, az én ízlésemnek egy kicsit darkos, de ettől függetlenül el kell ismernem nagyon tehetséges.Az utolsó kép továbbvisz a galériájába.

Egyszerűen zseniális videó. Még most is röhögök. Miután hatodjára néztem végig.The Saga Of Biorn from The Animation Workshop on Vimeo. 

Robert Jordan klasszikusa képregényformában, magyarul. Szerintem nagyon jó, érdemes végiglapozni. Nagyon nagy riszpekt a halozsak.hu-nak a fordításért.Katt a képre a folytatásért.

süti beállítások módosítása