Nő nélkül nem lehet

2011.03.28. 09:34

Mint mindenhol egy igazi Fantasy-ban sem lehet igazi a történet szerelem és románc nélkül. Minél nehezebben éri a főszereplő a szerelmet annál jobb. Sokszor beteljesületlen, néhányszor pedig sok is egy kicsit, de ott van. De ezzel nincs is baj, így lesz életszerű. Lássunk néhány pédát erre.

Aragorn és Arwen

Talán az egyik legnehezebben ősszejött szerelem, a két világ közti különbség rányomja a bélyegét a kettejük közt szövődő kapcsolatra, de a végén minden rendben lesz.

Eragon és Arya

Hát a köztük lévő dolgot nem lehet teljesen beteljesültnek venni. Eragon szereti, ezt tudjuk, de Arya elutasítja, de ha jól gondolom az utolsó részben majd összejönnek.

Ridley és Marina

Igazából nem jönnek össze a filmben, de folyamatosan van köztük valami, ha tovább írodna a történet akkor valószínűleg együtt lennének.

Madmartigen és Sorsha

Igazi tündérmese egy kis csattanóval. A főgonosz leánya és az igazság bajnoka egymásra talál. Ezzel nincs is gond, csakhogy a bajnok először varázs hatása alatt nyomul a csajra. Mondjuk ezután már sinen van a dolog.

Beren és Lúthien

Talán a legtragikusabb és legnehezebben elért szerelem. Beren a halandó mindent megtett azért, hogy Lúthiennel lehessen. Még egy Szilmarilt is ellopott.

Rand al'Thor és Aviendha és Elayne és Min

Na hát ez az igazi többnejűség és minden férfitársam álma is egyben. Nem elég, hogy ő az Ujjászületett Sárkány, de még három ilyen nő is halálosan beleszeret. Komolyan kell ennél több?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilmaril.blog.hu/api/trackback/id/tr752777796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neosaman 2011.04.01. 19:04:12

3 feleség minden férfi álma? Hát nem is tudom :D
süti beállítások módosítása